Барселона притежава един от най-добрите вратари в света в лицето

...
Барселона притежава един от най-добрите вратари в света в лицето
Коментари Харесай

Вратарят на Аякс има зелена светлина за завръщане в Барса

Барселона има един от най-хубавите вратари в света в лицето на Марк-Андре тер Стеген, само че желае да ускори конкуренцията на поста с привличането на стража на Аякс Андре Онана. Камерунският национал е младеж на каталунците, само че напусна през 2015 година, с цел да подпише с Аякс.

Онана бързо прогресира в Нидерландия, а след впечатляващото показване на гранда от Амстердам в Шампионската лига през предишния сезон се заприказва, че може да се завърне на " Камп Ноу ". Тази вероятност е напълно действителна. Според Cadena SER от Барса са в непрекъснат контакт с обкръжението на вратаря и са наясно, че той има предпочитание за трансфер.

Спортният шеф на Аякс Марк Овермарс е заречен на Онана, че клубът няма да го стопира през лятото, в случай че получи преференциална оферта. От него се интересува освен Барселона, само че и Челси.

Фактът, че Тер Стеген още не е възобновил контракта си с Барса, също кара управлението на клуба да търси вратар. Германецът не желае да си потегля от клуба, само че към този момент двете страни не могат да се договорят за финансовите условия към новия му договор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР