Барселона приема Манчестър Юнайтед в първи мач от плейофната фаза

...
Барселона приема Манчестър Юнайтед в първи мач от плейофната фаза
Коментари Харесай

Барселона - Ман Юнайтед

Барселона приема Манчестър Юнайтед в първи мач от плейофната фаза на Лига Европа.

Каталунците се показаха разочароващо в групите на Шампионската лига, само че бяха и в тежка група с Байерн и Интер. " Червените дяволи " пък играят в Лига Европа от началото на сезона. В последните си 15 мачат отборът на Ерик Тен има 12 победи и единствено една загуба. Барселона пък има 14 победи и едно тъждество в последните си 15 срещи и е безапелационен водач в Ла Лига.

Каталунците изгубиха пет от последните си 11 европейски срещи на " Камп Ноу " и ще желаят да подобрят тази статистика. Двата тима са се изправяли един против различен 13 пъти, като 10 от тях са в Шампионската лига. В тези срещи Барселона има 6 победи, а Ман Юнайтед е с три.

Каземиро се завръща, откакто пропусна последните два мача заради наказване. Неговото наличие е неотложно, защото Кристиан Ериксен е контузен, а пристигналият неотдавна Марсел Забитцер e осъден. Поради наказване срещата ще пропусне и Лисандро Мартинес, а в центъра на отбраната ще дейстават Люк Шоу и Рафаел Варан. Барселона е без Серхио Бускетс, който се контузи в неделя в срещата с Виляреал, и Усман Дембеле, който също е с контузия. Франк Кесие ще запълва празнината в халфовата линия.

БАРСЕЛОНА - МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД

БАРСЕЛОНА: Тер Стеген, Алба, Алонсо, Араухо, Кунде, Кесие, Де Йонг, Педри, Гави, Рафиня, Левандовски
МАН ЮНАЙТЕД: Де Хеа, Маласия, Шоу, Варан, Уан-Бисака, Каземиро, Фред, Бруно Фернандеш, Санчо, Рашфорд, Вегхорст

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР