Барселона постигна трета поредна победа в испанския шампионат. Каталунците дръпнаха

...
Барселона постигна трета поредна победа в испанския шампионат. Каталунците дръпнаха
Коментари Харесай

Барселона с нов стратегически успех по пътя към титлата

Барселона реализира трета поредна победа в испанския шампионат. Каталунците дръпнаха с осем точки на върха по отношение на Реал (Мадрид), триумфирайки като посетител на шестия Бетис с 2:1. Селекцията на Шави Ернандес изигра следващия си образован мач, в който дочакаха ловко своя момент и нанесоха решителните си удари.

Първият от тях пристигна в 65-ата минута. Барса бързо извърши фаул в центъра, който свари неподготвена защитата на севилци. Голяма част от работата свърши Алехандро Балде, който с прострелното си подаване по земя " принуди " бразилското крило Рафиня да се разпише на празна врата.

В 80-ата минута Роберт Левандовски успокои " блаугранас " с втори гол. Араухо отклони с глава след корнер, а топката доближи до Роберт Левандовски, който се завъртя и остави без късмет за реакция Руи Силва.

До края леко терзание обзе редиците на лидера в Ла Лига, откакто Жул Кунде си означи автогол. Оттам насетне Бетис опита всичко, само че в последна сметка трябваше да се помири с провалянето от Барса.
 Райо Валекано надделя с 1:0 Виляреал като посетител в среща от 19-ия кръг на Ла Лига
Райо Валекано нанесе загуба на Виляреал като посетител

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР