Барселона остана без един от най-големите таланти в школата си.

...
Барселона остана без един от най-големите таланти в школата си.
Коментари Харесай

"Барса" изтърва най-големия си талант. ПСЖ го примамва

" Барселона " остана без един от най-големите гении в школата си. 16-годишният Шави Симонс разгласи в обществените мрежи, че напуща каталунците. В прочувствено послание полузащитникът, който цели 9 години носи фланелката на испанския гранд, се раздели с треньорите и съотборниците си.

" Оставям част от мен в " Барселона " и взимам част от " Барселона " с мен! Да се сбогувам е едно от най-трудните неща, само че през днешния ден споделям " Сбогом " на моя дом, семейство и живот откогато се помня. Когато за първи път преди 9 години облякох фланелката на " Барса " в тима до 8 години, това беше една сбъдната фантазия. Мога единствено да ви кажа едно. Благодаря, благодаря, благодаря " от дълбините на душата си. Никога няма да не помни времето, прекарано с вас, спомените ще са постоянно живи. Ще стартира едно ново и необикновено премеждие след " Барселона ". Клубът, хората тук, почитателите, постоянно ще имат място в сърцето ми ", написа Шави.

Thank you, @FCBarcelona!
Força Barça! pic.twitter.com/p2fBAV11Cm
— Xavi Simons (@xavisimons) July 23, 2019

Невръстният футболист неотдавна е част от звездната " войска ", за чиито ползи се грижи сътрудникът Мино Райола. Той дава отговор още за прехвърлянията на Пол Погба, Златан Ибрахимович, Матиас де Лихт и Марио Балотели.

Според информации в испанските медии, Симонс ще премине в " Пари Сен Жермен " напълно скоро.

Thank you, @F1 Paddock!! pic.twitter.com/B9aNdCkVoQ
— Xavi Simons (@xavisimons) May 12, 2019

Кое в действителност е детето-чудо, което напуща " Барселона "?

Шави е роден в Амстердам и е холандски национал. Футболният му път наподобява съдбоносен, защото е кръстен на Шави Ернандес - рекордьорът по мачове с " Барселона ". Идеята е на майка му. Баща му Реджилио е някогашен състезател и треньор на редица холандски клубове от по-долните дивизии.

В каталунския гранд първи виждат гения му и на 7 години той към този момент е част от школата на " Барса ". Често стилът му е сравняван с този на бразилския Роналдо.



Шави впечатлява освен с игра, само че и с метод на живот. Това го виждат всичките му над 1,5 млн. почитатели в обществените мрежи. Там той показва освен любовта си към футбола, а и към първокласния метод на живот.

Скъпите играчки очевидно не му пречат на представянето на терена и холандския национал може да се похвали с 4 " Златни топки " при подрастващите. Популярността му в Испания е толкоз огромна, че новината за разтрогването с " Барса " е измежду водещите в някои от най-големите новинарски уеб сайтове.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР