Барселона не се отказва от Суперлигата и ще продължи да

...
Барселона не се отказва от Суперлигата и ще продължи да
Коментари Харесай

Барселона остава в Суперлигата

Барселона не се отхвърля от Суперлигата и ще продължи да упорства този план да се осъществя. Това увери президентът Жоан Лапорта, като по този метод опроверга информацията на испанското радио “Кадена Сер ”, че “лос кулес ” ще се отдръпват.

Но по този въпрос работят единствено каталунците, Реал Мадрид и Ювентус, откакто всички останали девет първични учредители небрежно се отхвърлиха.

“Чрез вероятно присъединяване в Суперлигата желаеме да създадем клуба по-силен - обоснова се Лапорта. - Продължаваме да считаме, че този шампионат би обезпечил още една опция да се съревноваваме с най-силните тимове и да печелим пари. В случая не пазиме интереса на Юве или Реал, а само нашия си. ”

Какво ще се случи въобще с целия план за Суперлигата зависи от идното решение на Съда на Европейския съюз. След като първичният опит за основаването на шампионата беше осуетен под натиска на ФИФА и УЕФА, от Суперлигата заведоха каузи против двете организации в съда в Мадрид. Той обаче трансферира делото в Съда на Европейския съюз в Люксембург. Решението се чака да бъде взето по-късно тази година.
 Лапорта: Не ние, а Реал Мадрид е привилегирован от съдийските решения Лапорта: Не ние, а Реал Мадрид е привилегирован от съдийските решения
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР