Барселона най-после има по-голям бюджет за заплати от големия си

...
Барселона най-после има по-голям бюджет за заплати от големия си
Коментари Харесай

Барса най-после изпревари Реал по бюджет за заплати

Барселона най-сетне има по-голям бюджет за заплати от огромния си конкурент Реал Мадрид през тази акция. Това разкриха данните, оповестени от Ла Лига и касаещи опциите за отборите от елита да харчат за хонорари през акцията.

Звезда преподписа с Реал, €1 милиарда го разделят от различен клуб

Каталунците разполагат с 507 млн. евро за тези разходи, като станаха първият клуб, който минава психическата граница от половин милиард по този индикатор. За Реал тази сума наброява 499 млн. евро.

Роналдо гневен, желае повече пари от Реал поради Меси

Тази рокада значи, че за първи път от въвеждането на новата скица за систематизиране на парите от телевизионните права в Испания, Барса задминава своя огромен противник по този индикатор. Голямата разлика се дължи в освобождението на бюджета от голямата заплата на Неймар, който през лятото мина в ПСЖ.

Кой е злодеят в приказката "Барса и Коутиньо "?

На трето място в тази ранглиста е Атлетико Мадрид е 237 млн. евро,, който непрекъснато покачва приходите си под управлението на Диего Симеоне и може да си разреши от ден на ден пари за заплати на звездите си.

Най-нисък бюджет за футболисти има Хетафе, който може да си разреши под 30 млн. евро за заплати. Това е 18 пъти по-малко, в сравнение с може да си разреши водачът по този индикатор Барселона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР