Барселона може да си осигури услугите на €50-милионен играч срещу

...
Барселона може да си осигури услугите на €50-милионен играч срещу
Коментари Харесай

Барселона дава €20 млн. за играч, който струва €50 млн.

Барселона може да си обезпечи услугите на €50-милионен състезател против единствено €20 млн., в случай че информацията на испанското издание AS се удостовери.

Смята се, че 25-годишният полузащитник на Валенсия - Карлос Солер, може да се озове на „ Ноу Камп “ на същинска безценица, защото напълно скоро ще навлезе в последната година от договора си.

Подобна бе обстановката с един от някогашните фрагменти на „ каталунците “ - Тиаго Алкантара, който през 2020 година подписа с Ливърпул против €22 млн. Той бе една от звездите на Байерн Мюнхен в продължение на 7 години, като даже попадна измежду номинациите за „ Златната топка “ в годината преди пандемията. Причината за преференциалната договорка бе тъкмо, че Алкантара навлезе в последната година от контракта си с „ баварците “, а „ мърсисайдци “ не желаеха да се конкурират за подписа му през лятото.

Солер може да последва същия образец, без значение че е вицекапитан на „ прилепите “. Той желае да направи идната крачка в развиването си и „ Ноу Камп “ е едно от най-хубавите места за задачата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР