Барселона изигра слаб мач и победи трудно с 2:1 Динамо

...
Барселона изигра слаб мач и победи трудно с 2:1 Динамо
Коментари Харесай

Барса се измъчи, но победи Динамо, Ювентус разби Ференцварош

Барселона изигра слаб мач и победи мъчно с 2:1 Динамо (Киев) в мач от група " G " на Шампионската лига. Головете за каталунците вкараха Лионел Меси от дузпа и Жерар Пике. Точен за украинския гранд бе Циганков.

В началото на седмицата имаше съществени опасения, че мачът може да не се играе поради отсъствието на огромен брой футболисти на Динамо (Киев), инфектирани с ковид. Точната численост на заболелите беше 13, а за похлупак от състава на украинците липсваше и осъденият капитан Сергей Сидорчук.
Снимка: БГНЕС  Барса се изтеза, само че победи Динамо, Ювентус разруши Ференцварош (ВИДЕО)
Каталунците притиснаха противника си от първия съдийски сигнал. В 4-ата минута Денис Попов фаулира Лионел Меси в наказателното поле и основния рефер Майкъл Оливър уточни бялата точка. Лео застана зад топката и вкара за 1:0.

" Блаугранас " продължиха да нападат и малко по-късно Педри нацели гредата. В 18-ата минута Нещерет избави удар на Меси.
Снимка: БГНЕС  Барса се изтеза, само че победи Динамо, Ювентус разруши Ференцварош (ВИДЕО)
Барселона стигна до втори гол едвам в 66-ата минута. Тогава Фати центрира в наказателното поле към оставения непокрит Жерар Пике, който вкара за 2:0.

В 75-ата минута Вербич засече центриране от левия фланг, Тер Стеген избави, само че притичалият Циганков стигна пръв до топката и я вкара в мрежата.



В другия мач от групата Ювентус разруши с 4:1 като посетител Ференцварош. Два гола за триумфа вкара Алваро Мората. Веднъж се разписа Пауло Дибала, а автогол си означи Лаша Двали. За домакините прецизен бе Боли.

В 7-ата минута Хуан Куадрадо проби отдясно и центрира в наказателното поле, където Роналдо не съумя да играе с топката, само че на втора греда Алваро Мората бе прецизен за 0:1.

След час игра Роналдо откри Мората в наказателното поле и испанският нападател вкара втория си гол в срещата.

В 73-ата минута резултатът стана типичен. Пауло Дибала се възползва от неточност на вратаря и прати топката във вратата. Дибуш не съумя да овладее подаване на бранител, а аржетинският нападател се озова на празна врата за 0:3.

Осем минути по-късно Дибуш направи нова голяма неточност. Дибала пресече подаването на вратаря и нанесе мощен удар, който Лаша Двали прати в личната си врата. Крайният резултат оформи Боли в 90-ата минута.

Барселона е с цялостен актив от 9 точки, до момента в който Юве е втори с шест пунка. Динамо и Ференцваарош са с по 1 точка.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР