Барселона изгуби първи точки в Ла Лига след равенство с

...
Барселона изгуби първи точки в Ла Лига след равенство с
Коментари Харесай

Барселона изгуби първи точки в Ла Лига след равенство с Жирона

Барселона изгуби първи точки в Ла Лига след тъждество с Жирона
Отборът на Барселона направи първата си неверна стъпка от началото на сезона в Ла Лига, откакто направи тъждество 2:2 в локалното дерби с Жирона. Двубоят ще бъде запомнен най-много със противоречивия червен картон, който получи бранителят на Барса Клемен Ленгле в 35-та минута.

На „ Ноу Камп “ дуелът стартира чудесно за домакините, които поведоха в 19-та минута посредством Лионел Меси. В 35-та Ленгле и халфът на Жирона Пере Понс влязоха в тежко единоборство, а след консултация с ВАР реферът на дуела Хесус Мансано сподели пряк червен картон на французина. След срещата самият Понс сподели, че картонът е бил преувеличен и даже в началото си е помислил, че той е направил нарушаването.

Гостите се възползваха от численото си предимство и изравниха резултата точни преди почивката с гол на Критсиан Стуани, а в 51-та минута уругвайският нападател се разписа за повторно и направи обратът цялостен. Възпитаниците на Ернесто Валверде въпреки всичко стигнаха до точката, с помощта на попадение на Жерард Пике в 63-та минута.

По този метод Барселона и Реал Мадрид към този момент имат идентичен брой точки – по 13, като каталунците водят в класирането поради по-добрата си голова разлика. Жирона продължава със мощното си показване от началото на акцията и заема шеста позиция с осем точки. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР