БАРСЕЛОНА, Испания (АП) — Бившият испански футболен шеф Луис Рубиалес

...
БАРСЕЛОНА, Испания (АП) — Бившият испански футболен шеф Луис Рубиалес
Коментари Харесай

Рубиалес казва на испанския съд, че ще се върне от Карибите, ще сътрудничи на разследването за корупция

БАРСЕЛОНА, Испания (АП) — Бившият испански футболен началник Луис Рубиалес споделя, че ще се върне в Испания, с цел да се изправи пред правосъдно следствие на бизнес договорката за задържане Суперкупата на Испания в Саудитска Арабия, оповестиха правосъдни чиновници в четвъртък.

Рубиалес е бил в Доминиканската република, когато полицията е обискирала негов парцел в Гранада и офисите на Испанската футболна федерация в Мадрид в сряда в следствие на корупция и пране на пари. Полицаите направиха седем ареста. Рубиалес беше разпознат като един от петте спомагателни лица, които са разследвани.

Съдебен чиновник сподели пред Асошиейтед прес, че юристът на Рубиалес е уведомил основан в Мадрид съд в часовете след нападенията, че той е подготвен да сътрудничи с управляващите и е имал проекти да отлети вкъщи на 6 април, само че че би бил подготвен да пристигна по-рано, в случай че бъде поискано от арбитър.

Адвокатът на Рубиалес включи копие от самолетния му билет за противоположен полет от Доминиканската република. Съдебният сл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР