Барселона иска отново да поиска намаление на заплатите на двама

...
Барселона иска отново да поиска намаление на заплатите на двама
Коментари Харесай

Барса отново ще иска от Де Йонг и Тер Стеген да си намалят заплатите

Барселона желае още веднъж да изиска понижение на заплатите на двама играчи от първия тим. Според " Mundo Deportivo " каталунският клуб възнамерява да договаря с вратаря Марк-Андре тер Стеген и халфа Френки де Йонг. От тях ще бъде поискано понижаване на заплатите в подмяна на удължение на съществуващите контракти.

Споразумението на вратаря с Барса е изчислено до юни 2025 година, а на нидерландеца - до юни 2026 година Ако одобряват офертата на клуба, договорите им ще бъдат продължени с още 2-3 години. В този случай годишната им заплата ще бъде по-ниска от сегашната, само че заради по-дългия период на съглашението те ще получават повече пари.

Ръководството на клуба към този момент е в контакт с играчите по този въпрос, само че те ще преминат към решителни дейности, откакто Барса обезпечи успеха в Ла Лига.

Не единствено Тер Стеген и де Йонг могат да договарят за понижаване на заплатата, само че и Усман Дембеле, с който Барса ще би трябвало да се контракти за удължение на контракта, изчислен до юни 2024 година

Барселона подхваща тази стъпка, с цел да се вмести в условията за финансов феърплей на Ла Лига. Клубът знае, че с цел да може да притегли нови играчи през лятото, е належащо да понижи разноските с 200 милиона евро. Барса към този момент стартира да работи в тази тенденция, като затвори клубната телевизия Барса. Освен това каталунците ще съберат пари от продажбата на някои играчи.
 Уулвърхемптън предлага на Барса Невес и 30 милиона евро за Фати
Уулвърхемптън предлага на Барса Невес и 30 милиона евро за Фати

От " Камп Ноу " са съгласни на такава размяна
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР