Барселона и Реал (Мадрид) завършиха 2:2 в зрелищно дерби от

...
Барселона и Реал (Мадрид) завършиха 2:2 в зрелищно дерби от
Коментари Харесай

Зрелищно последно Ел Класико за Иниеста! Меси и Роналдо бележа

Барселона и Реал (Мадрид) приключиха 2:2 в зрелищно дерби от 36-ия кръг на Примера дивисион. Това бе последното Ел Класико за легендата на каталунците Андрес Иниеста, който след края на сезона се разделя с клуба на сърцето си. 

Осигурилият си предварително шампионската купа Барселона поведе в резултата посредством Луис Суарес, който означи за 1:0 в десетата минута на конфликта, който бе белязан от слабото и ненапълно скандално съдийство на Алехандро Ернандес.

Кристиано Роналдо изравни в 14-ата след асистенция на Бензема, предава Блиц.

В добавеното време на първата част Сержи Роберто беше изпъден за удар без топка, което остави каталунците с 10 индивида цяло второ полувреме. 

Малко по-рано съдията пък спести червен картон на Гарет Бейл за недодялан фаул против Юмтити. Уелсецът си разреши преди този момент да фаулира остро и Андрес Иниеста.

В 52-ата минута Барселона още веднъж поведе, като този път прецизен бе Лионел Меси - 2:1.

В 58-ата минута легендата Иниеста беше сменен от Паулиньо и обра овациите на публиката. 

Изравнителното попадение за Реал осъществя Гарет Бейл в 72-ата.

Малко по-късно реферът Алехандро Ернандес още веднъж скандализира, като този път не посмя да отсъди дузпа за Реал след нарушаване на Жорди Алба против Марсело в наказателното поле на домакините.

След зрелищното тъждество първенецът Барселона събра 87 точки, а " белите " са трети със 72. Вторият Атлетико (Мадрид) е със 75.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР