Барселона и Реал Мадрид могат да получат много големи суми

...
Барселона и Реал Мадрид могат да получат много големи суми
Коментари Харесай

Суперлига без УЕФА все още е възможна, над 15 млрд. евро изкушават Барса и Реал

Барселона и Реал Мадрид могат да получат доста огромни суми пари, в случай че се образува европейска Суперлига, оповестява вестник Мундо Депортиво в събота. Потенциалните вложители са подготвени да вложат над 15 милиарда евро в новия план. 
Прочетете още
Реал Мадрид и Барселона ще получат спомагателни бонуси като клубовете, разрешили на Суперлигата да започва. Столичани и каталунците ще бъдат финансирани с по един милиард евро, като това ще облекчи доста финансовото положение на испанските грандове.

На 16 декември се появи информация, че президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес поддържа връзка с представители на 50-60 клуба за основаването на Суперлигата.

През април 2021 година 12 клуба (Реал Мадрид, Ювентус, Барселона, Атлетико Мадрид, Милан, Интер Милано, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм и Арсенал) оповестиха основаването на шампионата, само че по-късно някои от тях се отхвърлиха от концепцията след опасност от наказания от страна на УЕФА. В последна сметка планът беше спрян и не се знае дали в миналото ще бъде сбъднат.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР