Барселона и Наполи не се победиха в най-очаквания мач от

...
Барселона и Наполи не се победиха в най-очаквания мач от
Коментари Харесай

Наполи се прибира от „Ноу Камп“ без поражение

Барселона и Наполи не се победиха в най-очаквания мач от 1/16-финалите в Лига Европа, което значи, че реваншът ще бъде още по-интригуващ след седмица.

Пьотр Жиелински откри резултата в 29' след страхотна офанзива на своя отбор, в която принуди Марк-Андре тер Стеген да избавя един път, само че при добавката полякът беше решителен.

Феран Торес пък откри сметката си за „ каталунците “ с гол от дузпа в 59', когато Адама Траоре центрира и удари отблизо разстояние ръката на Жуан. Виждали сме сходни обстановки да бъдат подминавани постоянно най-много в британското състезание, само че в нашите очи няма никакъв спор, че нарушаване тук имаше, без значение от неволното деяние на левия защитник.

Самият Торес можеше неведнъж да реши мача в интерес на „ каталунците “, само че мерникът на испанеца му изневери в най-малко 3 чисти положения.

В последна сметка резултатът остана 1:1, а с оглед обстоятелството, че към този момент не се зачитат головете на непознат терен, преимуществото на „ партенопеите “ няма да е бъде чак толкоз огромно, колкото свикнахме през годините.

Full Time
— FC Barcelona (@FCBarcelona)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР