Барселона и Атлетико Мадрид са готови да влязат в битка

...
Барселона и Атлетико Мадрид са готови да влязат в битка
Коментари Харесай

Барселона и Атлетико в челен сблъсък за Ди Мария през лятото

Барселона и Атлетико Мадрид са подготвени да влязат в борба за подписа на Анхел Ди Мария. Договорът на международния първенец с Аржентина с сегашния му клуб Ювентус изтича през лятото. Смята се, че 35-годишното крило желае да играе за един финален сезон в Европа, преди да се върне в родината, където да завърши кариерата си в Росарио Сентрал.

Tuttomercatoweb оповестява, че Ювентус също желае да удължи контракта на Ди Мария, само че Барселона и Атлетико Мадрид също са по петите на аржентинеца.

Ди Мария направи страхотна кариера в европейския футбол. След като направи име в Бенфика, той игра за Реал Мадрид в продължение на четири години сред 2010-а и 2014-а година, където завоюва Шампионската лига. След това той мина в Манчестър Юнайтед, само че по този начин и не можа да разкрие същинските си качества на „ Олд Трафорд “ под управлението на Луис ван Гаал.

През 2015-а година Ди Мария беше продаден на Пари Сен Жермен. На „ Парк де Пренс “ той завоюва пет трофеи от Лига 1, както и пет Купи на Франция. В 295 мача за парижани аржентинецът вкара 93 гола в може би най-хубавия му интервал в Европа.

Barcelona and Atletico Madrid 'ready transfer bid for ex-Man Utd star Di Maria'
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР