Барселона е изправен пред поредното си сериозно предизвикателство в Шампионската

...
Барселона е изправен пред поредното си сериозно предизвикателство в Шампионската
Коментари Харесай

Шави: Очакваме много дефанзивен подход от Интер

Барселона е изправен пред следващото си съществено предизвикателство в Шампионската лига, а точно домакинство на Интер след загубата преди седмицата от същия конкурент в Италия. Старши-треньорът на „ каталунците “ - Шави Ернандез, съобщи по време на днешната си конференция, че чака „ доста отбранителен метод “ от противника.

„ Очакваме нещо сходно на мача в Милано. В първия мач бяха доста отбранителни и всекидневно се пазят доста надълбоко и със междинен блок. Ние упражняваме за това и считам, че се подобрихме от това, което бяхме в последните 15-20 минути на първия мач “, сподели наставникът на „ Барса “.

Припомняме, че „ нерадзурите “ победиха с 1:0 с гол в добавеното време на първата част от Хакан Чалханоглу, а в следствие домакините заиграха напълно на контраофанзива и едвам не стигнаха до по-убедителен триумф.

Срещата на „ Ноу Камп “ е планувана за 12 октомври от 22:00 часа, а досега Барселона има единствено 3 точки и изостава с още толкоз на Интер и е с цели 6 пункта зад Байерн Мюнхен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР