Барселона е домакин на Атлетик (Билбао) в двубой от 7-ия

...
Барселона е домакин на Атлетик (Билбао) в двубой от 7-ия
Коментари Харесай

Барса с наглед лесна задача в Ла Лига днес

Барселона е хазаин на Атлетик (Билбао) в дуел от 7-ия кръг на испанското футболно състезание. Мачът на стадион " Камп Ноу " ще стартира в 17:15 часа.

Шампионът на Испания претърпя ненадейно проваляне от един от новобранците в Примера - Леганес. Каталунците изгубиха с 1:2 при гостуването си на " Бутарке " в среща от междинния шести кръг.

Проблем за каталунците е травмата на международния първенец с екипа на Франция Самуел Умтити. По последни данни бранителят е скъсал връзки на коляното на левия крайник.

 Самуел Умтити с нова травма, няма да се появи на терена в идващия мач на Барселона
Умтити с нова травма, няма да се появи на терена в идващия мач на Барса

Пике още веднъж в сметките

Това значи, че треньорът на Барса Ернесто Валверде ще разполага единствено с трима централни бранителя в лицето на Жерар Пике, Клеман Лангле и Томас Вермален за идния конфликт.

Атлетик също претърпя отчаяние през седмицата. Баските позволиха своята първа загуба за сезона, откакто изгубиха с 0:3 вкъщи от Виляреал. Те съумяха да завоюват единствено един мач досега, който бе с 2:1 като хазаин над Леганес.

Останалите три дуела на тима приключиха наедно, в това число последното домакинство, когато приключиха наедно - 1:1 с Реал (Мадрид).

 Ернесто Валверде: Не мисля, че има потребност от смяна в играта ни
Валверде: Не мисля, че има потребност от смяна в играта ни

" Не се тормозя да посоча този или оня като провинен "

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР