Барса атакува случая Негрейра. Клубът е завел 5 дела срещу

...
Барса атакува случая Негрейра. Клубът е завел 5 дела срещу
Коментари Харесай

Барселона започва дела срещу журналисти

Барса нападна " случая Негрейра ". Клубът е завел 5 каузи против разнообразни публицисти и медии, които са се пробвали да уронят имиджа на клуба с информацията си за заплащания към някогашния вицепрезидент на съдийската комисия.

Очаква се този четвъртък да бъдат заведени още 4 каузи, а още 5 са ​​в развой на подготовка. Целта е да се отбрани най-много репутацията на клуба и легитимността на неговите спортни триумфи, които от експлоадирането на абсурда непрестанно се слагат под въпрос.

В същото време Барса ще разгласява имейл адрес, на който всички почитатели с членски карти, които желаят, да могат да изпращат информация за клуба, оповестена в медиите, които смятат за " уронваща престижа ". По този метод организацията " блаугранас " желае да включи почитателите на отбора в отбраната на клуба в тези моменти на оптимално напрежение и непрекъснати офанзиви.

Към момента към момента няма дата за конференцията на Жоан Лапорта, на която президентът би трябвало да даде подробни пояснения по " случая Негрейра ". Може да е идната седмица, възползвайки се от паузата в лигата. Както самият Лапорта разгласи във видео, което направи обществено притежание преди Ел Класико, Барса възнамерява да се отбрани от офанзивите, които той счита за " акция за дестабилизиране на тима и надзор над клуба ".

 Барса стартира задача
Барса стартира задача " Меси назад вкъщи "

Каталунците чакат 35-годишният аржентинец да не възобнови контракта с ПСЖ
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР