Баровското имение за над 4 милиона е само един от

...
Баровското имение за над 4 милиона е само един от
Коментари Харесай

Мутри пазят палата на Слави, по петите му вървят и 7 дебеловрати момчета

Баровското имение за над 4 милиона е единствено един от многочислените парцели на чалга месията. Огромният дворец се намира в Бояна.

Имотът е ситуиран до централна улица, само че до него се стига по частен път. Той е заграден с преграда, която се пази от пазач в кабинка. Зад нея пък дебне черен мощен джип с тъмни стъкла, в който мутри бдят някой да не навлезе в неразрешения периметър.

Незнайно за какво Слави Трифонов, който се популяризира като национален трибун също се движи в брониран джип и 7 души защита. По брой на охранители той задминава тогавашните мутри.

Луксозният парцел в Бояна е строен по самостоятелен план и се простира на внушителните 1199 кв.м повърхност. Луксът извън е забележим, само че вътре е невиждан. Говори се, че Дългия има и друго петзвездно имение в затворения комплекс ‚Делта хил “. Там също се любува на басейни, джакузита, че даже и частен кинослаон. Наскоро лъсна и топмезонетът му за 2,6 милиона лв. в тузарски комплекс на столичния бул. „ България “. Жилището има личен асансьор със специфичен чип, римска камина, фитнес и джакузи най-малко за 6 души, написа „ Ретро “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР