Барометър, гумирани ръбове на алуминиевата рамка, поддръжка на 5G и

...
Барометър, гумирани ръбове на алуминиевата рамка, поддръжка на 5G и
Коментари Харесай

Издръжлив като танк, но с елегантен дизайн - Nokia XR20

Барометър, гумирани ръбове на алуминиевата рамка, поддръжка на 5G и безжично зареждане, удължена гаранция от 3 години, обезпечени актуализации на операционната система и сигурността – това са единствено част от „ незабележими” елементи, които вършат този смарт телефон по-специален. Все отново обръщаме внимание на шест неща, поради които си коства да бъде харесан:

Здравината на корпуса



Устройството дава отговор на два от най-високите стандарти за устойчивост, а точно IP68, както и на американския боен стандарт MIL-STD810H. Това значи, че има цялостна отбрана против навлизане на прахуляк и може да се оправи с удари, рухвания от 1,8 метра, рискови температурни съмнения и потапяне до 1.5 метра сладка вода в границите на един час. Екранът е от закалено стъкло Gorilla Glass Victus - най-здравото досега на Nokia телефон. Едно от спомагателните преимущества се крие в сензорния екран на, с който може да се работи с мокри ръце или ръкавици. Издържа на огромни температурни амплитуди – от +55С° до -20С°

Гаранцията

Всички консуматори я обичат – колкото по-дълга, толкоз по-добре. При гаранциите са даже повече. Първо, гаранцията на телефона е удължена на 3 години, вместо общоприетите две. В допълнение производителят дава еднократна безвъзмездна замяна на екрана в границите на първата година от покупката, при положение на строшаване. Друга добра вест за потребителите е, че е част от програмата Android One - най-чистата версия на Android от Гугъл. Има обезпечени 3 години актуализации на операционната система и 4 години актуализации за сигурност. e и съвършен бизнес телефон, като той e сертифициран като Android Enterprise артикул.

Удължените гаранция и актуализации са в посока обществената задача на компанията -производител за запазване на естествените запаси, посредством насърчаването по-продължителната приложимост на движимостите, в това число и смарт телефоните.

Стерео високоговорители и ozo аудио

разполага със стерео високоговорители, един в слушалката и различен в долната част на устройството. Високоговорителите нормално са включени по дифолт, само че могат да бъдат изключени от настройките. Възпроизвеждането на звука е до 90 децибела, което е много мощно. При оптималната мощ на звука е извънредно явен, а главната причина за това са логаритмите на OZO аудиото, които вършат звука богат и без никакви изкривявания при възпроизвеждане от високоговорителите на.

Програмируем бутон за незабавни случаи

Програмируемият бутон за незабавни случаи е дребният червен бутон в горната част на устройството. Могат да се задават както набиране на избрани контакти при положение на потребност, по този начин и други функционалности, бързият достъп до които би бил потребен в всекидневието. Може да задейства заложените функционалности с малко или дълготрайно натискане.

Безжично зареждане

Не че би трябвало да се презарежда толкоз постоянно с помощта на 2-дневния живот на батерията, само че безжичното зареждане е безспорно улеснение. разполага с батерия с потенциал 4630 mAh, която се зарежда с мощ до 18W. Моделът поддържа и 15W Qi безжично зареждане, което е още една отличителна линия по отношение на другите устройства в този клас.

Камерата

Всички обичат качествените фотографии. За междинния ценови клас, в който се нарежда модела, производителят е заложил на висококачествена ZEISS оптика. Основната камера е 48 MP, която се добавя чудесно от 13 MP широкоъгълен обектив. Любопитно е, че работата на двете камери се улеснява от 2 типа светкавици - Dual-tone LED + Single LED. Режимът SpeedWarp обезпечава бързо приплъзване на основни моменти, а при запис на тримерен тон с OZO, страничните звуци са изолирани.

По отношение на главните си хардуерни спецификации се показва повече от чудесно. 5G процесорът е Qualcomm Snapdragon 480, оперативната памет е 6GB, a мястото за предпазване - 128GB.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР