Барни Редфийлд, 43 г., завел бракоразводно дело срещу жена си,

...
Барни Редфийлд, 43 г., завел бракоразводно дело срещу жена си,
Коментари Харесай

Накъде отива светът! Мъж осъди жена си, защото и тя била мъж

Барни Редфийлд, 43 година, завел бракоразводно дело против жена си, Хелга Грошлин, 46 година, на стойност 1,750,000 $, тъй като над 10 години вярвал, че тя е жена. Двойката се срещнала в Сан Франциско и след няколко години през 1997 година сключили брак.
" Миналата година сътрудниците ми започнаха да се майтапят с мен, че жена ми е мъж, откакто им демонстрирах нейна фотография “, споделя Барни пред съдията. „ Те ми се подиграваха с месеци, преди да разсънят същински съмнения у мен и аз отворих тематиката пред „ жена “ ми “.

„ Толкова бях сигурен, че е жена, че даже си направих васектомия седмици откакто се оженихме, тъй като имах деца от предходен брак и взехме решение, че няма да имаме общи “, продължава с описа си Редфийлд.
Адвокатът на Хелга, Хелън Чърч, има вяра, че изказванията на Редфийлд са недостоверни, тъй като Хелга не се е подлагала на никакви интервенции за смяна на пола. Адвокатът на обвинената декларира, че няма причина, заради която Редфийлд да не е забелязал същинския пол на колегата си.
Адвокат Хелън Чърч

" Клиентката ми в никакъв случай не е лъгала за пола си, просто те не са разговаряли по тематиката “, споделя тя на съдията.

„ Клиентката ми в никакъв случай не се е подлагала на интервенция за промяна на пола, само че е приемала хормони, което е помогнало на гърдите ѝ да пораснат, само че мъжките полови органи към момента са на мястото си. “, изяснява юрист Чърч в съда.
В чудноват поврат, майката на Редфийлд и децата му от предходния брак застават на страната на обвинената и настояват, че постоянно са знаели, че Хелга е била мъж.

„ Беше явно за всички ни. Хелга е толкоз благ човек и постоянно съм мислила, че синът ми е гей, тъй че това не беше шокиращо за мен. “, споделя майката на Барни.

Съдията също попитал Редфийлд по какъв начин може да не забележи мъжките полови органи на брачната половинка си през 10-те години на брака им, както и 6-те години преди него.

„ Просто си мислих, че има големи женски полови органи “, дава отговор на въпроса на съдията той. „ Не желаех да я карам да се усеща неловко и по тази причина не я повдигах въпроса. “

Когато обаче Барни повдигнал въпроса пред Хелга, тя признала, че му е казвала за това и е останала шокирана от реакцията му.

Също по този начин тя споделила на съдията, че постоянно се къпели дружно и няма по какъв начин половите органи, с които е родена, да са останали незабелязани.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР