Баретите щурмуваха изоставена сграда в градаСнощи около 20 ч. баретите

...
Баретите щурмуваха изоставена сграда в градаСнощи около 20 ч. баретите
Коментари Харесай

Извънредна новина за издирвания за убийството на Милена Стоян Зайков

Баретите щурмуваха изоставена постройка в градаСнощи към 20 ч. баретите щурмуваха изоставена постройка в Костенец поради сигнал, който е подаден от жител на телефон 112. Той твърдял, че Стоян Зайков е бил видян да минава около постройката пешком сутринта на 10 май, когато е намерено тялото на жертвата, оповестява " Труд ".

Припомняме, че към този момент трети ден продължава издирването на мъжа, обвинен за убийството жена от Костенец, предава bTV. 38-годишната Милена Шишкова беше открита в безпомощно положение, покрай дома ѝ на 10 май сутринта. Предположенията са, че причинител е някогашният ѝ сътрудник – Стоян Зайков, на 43 години.

Това, което се знае за хипотетичният причинител на закононарушението е, че е престъпно проявен, излежавал е присъда и доста добре познава региона на Костенец.

Баретите претърсваха и хижи и изоставени къщи в планината. В издирването се включи и хеликоптер, само че към този момент беглецът не е открит. Издирването продължава.

Жертвата и евентуалният палач не живеели дружно от известно време. Пред свои близки Милена споделяла, че е била заплашвана и преследвана от него. До този миг няма информация за подавани тъжби в полицията.

Използва се целият запас на Министерство на вътрешните работи за издирването на причинителя. Заподозреният Стоян Зайков е лежал в пандиза поради обири и хулигански прояви.

  

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР