Барби вече не е на мода. Кльощава, хиперсексуална, нереална, създаваща

...
Барби вече не е на мода. Кльощава, хиперсексуална, нереална, създаваща
Коментари Харесай

Ламили – новата кукла анти-Барби

Барби към този момент не е на мода. Кльощава, хиперсексуална, нереална, създаваща комплекси у децата и „ отговорна “ за анорексията на тийнейжърите – това са част от обвиняванията към най-обичаната и известна кукла от нашето детство.

От няколко години съперниците на американската играчка сипят обвинявания. Резултатът пристигна едвам неотдавна, когато „ се роди “ Ламили. Нарекоха куклата анти-Барби. Тя е естествена и покрива всички междинни стандарти – прелестно закръглена, добре облечена... и има месечен цикъл.

Куклата е основана от Николай Лам, който също отнесе куп рецензии. Този път, че тя е с много обилни форми и прекалено много недостатъци.
Американският дизайнер прави новата версия на Барби съобразена със общоприетите пропорции на модерна 19-годишна госпожица (според данни взети от Американския център за надзор на заболяванията).

В резултат на това куклата е леко дебеличка, ниска, по-пухкава и като цяло – естествена. Тя е надалеч от съвършенството, а по избор всеки може да ѝ „ залепи “ и други екстри на пубертета като да вземем за пример – акне, стрии, целулит, следи от интервенции или татуировки.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР