Барби Ферейра, актрисата, която изигра Кат в хитовия сериал Еуфория,

...
Барби Ферейра, актрисата, която изигра Кат в хитовия сериал Еуфория,
Коментари Харесай

След 4 култови години: Барби Ферейра каза сбогом на хитовия сериал "Еуфория"

Барби Ферейра, актрисата, която изигра Кат в хитовия сериал " Еуфория ", няма да се върне за третия сезон. Това разгласи самата тя с обява в Instagram и разчувства всички почитатели:  След четири години, в които съумях да въплътя най-специалната загадъчна героиня Кат, би трябвало да кажа довиждане с доста насълзени очи. “

Виж още: Край на криеницата: Теодора Мудева сподели ново гадже точно на рождения си ден

 „ Надявам се, че доста от вас да са видели себе си в нея като мен и нека ви е донесла наслада, с цел да видите нейното пътешестване до характера, който е през днешния ден. Вложих цялата си грижа и обич в нея и се надявам, че вие можете да го почувствате. Обичам те, Катрин Ернандес. ”, добави тя. Официално няма оповестена причина за напускането на актрисата. 

Виж още: Три звезди, които се подиграха на инфлуенсърите и станаха супер известни

Екранното време на актрисата в Сезон 2 като цяло беше много редуцирано в съпоставяне със Сезон 1.  Някои фенове допуснаха, че режисьорът Сам Левинсън може преднамерено да е съкратил екранното време на актрисата и това да е породило спорове сред тях. Впоследствие самата актриса отхвърли това.

Виж още: Пищно деколте на показ: Дъщерята на Ванко 1 изкушава с големите си гърди

Спокойно - Барби към този момент е поела нови функции в кино промишлеността, тъй че напълно скоро почитателите на звездата ще могат да я видят в психологическия трилър House of Spoils.

Изображение: https://www.instagram.com/barbieferreira/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР