БАРБИ беше отхвърлена за категорията за най-добър филм на Baftas

...
БАРБИ беше отхвърлена за категорията за най-добър филм на Baftas
Коментари Харесай

Барби удари с шокиращо пренебрежение, след като бяха разкрити номинациите за Bafta за 2024 г. въпреки 1,4 милиарда долара боксофис и одобрението на критиката

БАРБИ беше отхвърлена за категорията за най-хубав филм на Baftas идващия месец — макар че е най-касовият филм за 2023 година

Филмът, който направи 1,1 милиарда паунда, получи единствено пет номинации, откакто през днешния ден бяха оповестени кандидатите.

Това беше много по-назад от биографичния филм за атомната бомба Опенхаймер, който водеше с 13 места, в това число добро име на Килиън Мърфи като водещ артист.

40-годишната Грета Геруиг, която управляваше Барби, не съумя да завоюва номинация в категорията режисьор. Но нейната звезда Марго Роби, 33, беше приета в състезанието за водеща актриса.

Тя ще се изправи против Ема Стоун за Бедните неща и Кери Мълиган от Маестрото апропо.

Бедничките, за жена, която е върната към живота и по-късно бяга с юрист, е вторият най-номиниран филм за събитието с 11.

Три часа и половина престъпната уестърн драма на Мартин Скорсезе Killers of the Flower Moon и историческата драма The Zone Of Interest имат по девет.

Anat...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР