Барби, амбициозната сатира на Грета Геруиг, в която титулярната блондинка

...
Барби, амбициозната сатира на Грета Геруиг, в която титулярната блондинка
Коментари Харесай

„Дайте на Райън Гослинг номинация за Оскар!: първите реакции на „Барби“ са абсолютен триумф

Барби, амбициозната ирония на Грета Геруиг, в която титулярната русокоска на Марго Роби бяга от Барбиленд, с цел да опознае действителния свят, провокира възторжени реакции от страна на публиката по време на предварителната прожекция, оповестява „ Гардиън “.


Редакторът на обществените медии на Variety Катси Стефан назова кино лентата " идеален " и добави: " Грета Геруиг показва нюансиран коментар за това какво значи да си жена в една причудлива, прелестна и смешна палавщина. Целият актьорски състав свети, изключително Марго Роби и Райън Гослинг в функциите, които очевидно са родени да играят тези функции. "

Междувременно създателят на ScreenRant Джоузеф Декелмайер съобщи, че филмът е " занимателен, натруфен и доста образован ". " Грета Геруиг се цели в десятката и удря хоумрън ", прибавя той, наричайки Роби " страхотна ", а Райън Гослинг и Симу Лиу - които играят Кен - " чисто развлечение ".

Джейми Джирак от ComicBook.com съобщи, че филмът е обичаният ѝ за годината, и добави: " Грета Геруиг някак си надмина упованията ми... Дайте на Райън Гослинг номинация за " Оскар ", приказвам изцяло съществено! "


В по-ранно изявление Райън Гослинг съобщи, че за децата му е било най-малкото необичайно да го видят в ролята на Кен, само че че дължи част от построяването на облика си точно на тях.


Актьорският състав и екипът на кино лентата са на голямо рекламно турне за кино лентата преди излизането му по света на 21 юли. На премиерата в Лос Анджелис в неделя един от забележителните отсъстващи беше съавторът на кино лентата Ноа Баумбах, който не участва в символ на взаимност с Гилдията на американските сценаристи, които сега стачкуват.

Грета Геруиг споделя: " Моят съавтор, моят сътрудник в любовта и изкуството Ноа Баумбах не е тук. Той буйно поддържа битката на WGA. Нищо в Барби не се е случило без него и нищо в Холивуд не се случва без сценаристите. "

В диалог с " Обзървър " Геруиг споделя, че двамата с Баумбах са работили по сюжета по време на пандемията. " Имахме чувството, че желаеме да създадем нещо анархично, диво, тъй като имахме възприятието, че в случай че в миналото се върнем още веднъж в кината, би трябвало да създадем нещо изцяло откачено. "

Геруиг съобщи, че се надява филмът да бъде анархично прекарване, като дължи вдъхновението си на " дълбоката изолираност на пандемията, чувството, че сме в личните си дребни кутии, сами ".

Освен Роби, Гослинг и Лиу, в актьорския състав влизат Кейт Маккинън, Исса Рей, Ема Маки, Дуа Липа, Никола Кофлън, Америка Ферера, Уил Ферел, Майкъл Сера, Хелън Мирън, Джейми Деметриу и Емералд Фенел. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР