Барабанистът от бенда на Слави Трифонов – Венелин Венков, сам

...
Барабанистът от бенда на Слави Трифонов – Венелин Венков, сам
Коментари Харесай

Барабанистът на Слави с ново включване, каза дали Куку-Бенд готвят нещо за парламента

Барабанистът от бенда на Слави Трифонов – Венелин Венков , самичък се опроверга във Фейсбук, като написа, че няма да откриват новото Народни заседание с концерт.
Припомняме, че преди няколко дни самият Венков, че сега " Куку-Бенд " репетират със " Слави, Магаданс, Краси и останалия екип за концерт по случай откриването на 45-тото национално заседание ".
Късно нощес той пусна това известие, с цел да опровергае слуховете:
" По случай писанията в слугинските медии за наш концерт - НЕ, НЯМА да откриваме 45-тото заседание с концерт, благи " журналисти-преписвачи ".
Това е иронична смешка в отговор на въпроса на господин водача на партия – „ Какво прави Слави? " написа барабанистът.

Припомняме също по този начин, че макар високия резултат на изборите от партията не са правили обстоен коментар за проектите си след техния край. В изборната нощ Слави Трифонов написа във Фейсбук, че на COVID-19 и се е изолирал. Добави само посланието към феновете си, че те са поискали властта и смяната е неизбежна. В идващите дни главен представител на партията се очерта зам.-председателят й Тошко Йорданов. Той повтаря само към този момент декларираната идейна линия - без обединения с ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР