Барабанистът на Ку-ку бенд Венелин Венков остро отговори на Светльо

...
Барабанистът на Ку-ку бенд Венелин Венков остро отговори на Светльо
Коментари Харесай

Венелин Венков: Слави Трифонов никога не е казвал нещо, което не е изпълнил

 Барабанистът на " Ку-ку бенд " Венелин Венков остро отговори на Светльо Витков:

Сега и аз ще ти отговоря, господин водач на партия. Пиша ти от два-три дни по мое персонално предпочитание. Провокира ме с поста си в, който назова България – Чалгария. Ласкаеш ме като се съмняваш, че Сиромахов може да написа вместо мен, само че не е по този начин – аз пиша персонално от мое име и не съставлявам никого, както и не желая да наемам никого с мнението си. За твое сведение нито аз, нито Сиромахов сме членове на партия Има Такъв Народ. Дори и не желая да разясня политически въпроси, тъй като нямам искания да запознат съм тези неща.

Та… господин водач на партия, пиша си с теб от два дни в качеството си на твой гласоподавател, дал гласа си за теб на всички избори, на които си се явявал. Според демократичната система, в която живеем, аз и всички останали гласоподаватели ти плащаме по 8 лв….. грешка…. плащахме ти по повече и откакто законът те задължи да ни върнеш надвзетите пари, ти не го направи! Заради това, че съм дал гласа си за теб и съм те издържал посредством налозите си и дотацията, която си получвал, имам цялостното право, обезпечено ми от Конституцията, да ти държа сметка, господин водач на партия.

Имам право да ти държа сметка за безусловно всичко. А ти, господин водач на партия, си задължен да ми даваш доклад, да ми отговаряш на въпросите, да се вслушваш в рецензиите, да ги приемаш! И нямаш никакво право да ми казваш, че си ми отделил доста време! И нямаш никакво право да ми казваш, че ти се пъна и, че нямам тази мощ! Напротив! Имам я и още как…..Аз съм ти гласоподавател, господин партиен водач! Ще ми отделяш време, колкото е належащо и ще го правиш с готовност, почитание и както казваш ти - с плам. Защото съм дал гласа си и парите си за теб!

Ако не ти харесва това – ОК. Спри да бъдеш водач на партия и си стани пънк артистът, който беше и който доста хора харесваме. Тогава няма да ти държа сметка за нищо, а просто ще ти се кефя, в случай че правиш хубави песни и на драго сърце, в случай че имаш потребност, ще дойда и ще запиша песни за теб (без да ти желая нищо).

Въпросите, които те мъчат, не ги задавай на мен. Аз не съм секретар на никого. Тук съм в качеството си на твой гласоподавател, господин партиен водач. Аз също нямам от теб отговор на въпроси, които ме мъчат, господин партиен водач. Защо партия " Глас национален “ през 2013 година събра поддръжката на 47 419 гласоподаватели, а в този момент зад теб застанаха 8 330 гласоподаватели? Защо 39 089 гласоподавали (включително и аз) са отдръпнали поддръжката си от теб, господин партиен водач?

Аз мога да кажа за себе си, господин партиен водач, за какво не дадох гласа си за теб. Защото давах гласа си за Венци Мицов, който към този момент не е част от " Глас национален “ поради теб, господин партиен водач. И в никакъв случай не съм се интересувал от стратегиите ти.

Каквито и да са били те, ти няма по какъв начин да ги реализираш, тъй като нямаш капацитета да го направиш. Не тъй като не си интелигентен, просто нямаш лидерски качества. Нещата от време на време са персонални. Моят глас, господин партиен водач, си го получавал поради другарството ми с Венци Мицов. Зарадвах се на това, че музиканти влизат в политиката и взех решение, че вие ще сте моите хора – ти и бат Венци. Лично, нали… и наивно.

Като твой гласоподавател и поданик желая да знам, за какво не върна надвзетата дотация (моите и на останалите гласоподаватели пари), господин партиен водач?

Защо се държиш по този начин високомерно и използваш много просташки език по гласоподавателите, които ти споделят, че не са съгласни и не харесват нещата, които правиш, господин партиен водач?

Нали не си пънк артистът Светльо от " Хиподил “, а си водача на партия " Глас национален “? Ако си артистът Светльо, всичко ще е наред. Но не си! Ти си водач на партия " Глас национален “ и като подобен нямаш никакво, но никакво право да се държиш неуважително с хората, от чиито налози си се издържал през последните 10 години и на които дължиш първо покорност и почитание и не на последно място и пари!

И тук въобще не стана въпрос на Има Такъв Народ, нали? Стана въпрос за твоя някогашен гласоподавател Венелин Венков и за партийния водач Светльо Витков. Аз съм музикант и не ми е работа да се занимавам с политика, нямам предпочитание за това, а и в никакъв случай не съм имал. Имах опция да стана член на Има Такъв Народ и да съм в този момент народен представител, само че даже и не съм се колебал дали да приема, когато е ставало въпрос за това. Моят добър другар Калин Вельов ми е добър образец сега... Не, благодаря!

А, да…. Слави не ми е шеф! Ние сме пълноправни членове на група Ку-Ку Бенд. Аз съм самоосигуряващ се маргинал, който има продуцентско-мениджърски контракт с компания " Седем-Осми " и мога да те уверя, че този контракт е просто една административна условност, тъй като такива са законите и ние ги съблюдаваме – би трябвало да имаме контракти между тях.

Член съм на Ку-Ку Бенд от 1995 година към този момент 26 години. Нашият соло вокал и продуцент в никакъв случай не е казвал нещо, което не е извършил. И тъкмо затова аз, а дръзвам да кажа и моите другари от Ку-Ку Бенд, сме дружно от толкоз доста години, имаме 23 албума и пълним игрища. Никой не би стоял и творил с някой, който е измамник. Знаеш го това, тъй като и ти имаше група, нали? Нямам визия, за какво се разпаднахте с " Хиподил “, само че май стартирам да се досещам, откакто те поопознах.

Сполай ти, господин партиен водач и със здраве.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР