Барабанистът на Arctic Monkeys Мат Хелдърс и съпругата му заклеймиха

...
Барабанистът на Arctic Monkeys Мат Хелдърс и съпругата му заклеймиха
Коментари Харесай

Звездата и съпругата на Arctic Monkeys заклеймиха „стресиращите“ награди Грами и казаха, че групата е била „ограбена“

Барабанистът на Arctic Monkeys Мат Хелдърс и брачната половинка му жигосаха премиите Грами, защото групата е била „ ограбена “.

Награждаваната инди рок група се бореше за три награди на голямата музикална нощ. Те бяха номинирани за най-хубав различен музикален албум, най-хубаво осъществяване на различна музика и най-хубаво рок осъществяване. Въпреки това групата - формирана от Алекс Търнър, Джейми Кук, Ник О'Мали и Мат Хелдърс - не съумя да вземе никакви гонгове.

Boygenius взе две от премиите, за които се бореха Arctic Monkeys и Paramore сграбчи най-хубавото осъществяване на различна музика. След събитието брачната половинка на Мат Аманда Бланк отиде в своя Instagram, където сподели: „ Нямаше да върна това, преди този момент Instagram е див, светът е в пламъци и като цяло не ми носи доста наслада, само че тогава Отидох с моя човек на Грами (потърпете ме).

„ Очевидно беше провал и те бяха ограбени – без засегнатост към спечелилите, само че хайде – (Джей беше прав!) и цялата вечер беше странна и почтено ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР