Барабанистът Калин Вельов написа емоционален пост в профила си във

...
Барабанистът Калин Вельов написа емоционален пост в профила си във
Коментари Харесай

Калин Вельов разкри защо е станал депутат в емоционално обръщение

Барабанистът Калин Вельов написа прочувствен пост в профила си във фейсбук, с който се обръща към приятелите си и " всички непознати ".
В него той изрично афишира, че не е политик, а се слага като музикант, който има поредна позиция и идея от години " да бъде чут гласът на музикантите и цялата артистична колегия по високите етажи на властта в страната ".
" Физически не ми доближава време, с цел да отговоря на всички вас, а динамичността на последната седмица не ми остави опция да споделя тези мисли още първите дни. Затова се обръщам към вас персонално чак в този момент ", стартира Вельов.
После той декларира, че е уверен, че " единственият метод гласът на музикантите да се чува е да има представители в изпълнителната и законодателна власт, които гилдията да разпознава и да комуникира и взема решение проблемите си посредством тях ".
" Не изисквам нито да съм съвършен, нито да съм най-подходящият или най-хубавият. Аз обаче съм пореден и твърдоглав. Интересът ми към тази материя е от 2012 година, когато с доста други сътрудници учредихме " Българска Музикална Асоциация ". Явих се през 2017 година на избори в листата на Политическа партия " ГЕРБ " и макар че не малко гласоподаватели гласоподаваха преференциално за мен, не съумях да вляза и останах под чертата. Много хора през днешния ден са не запомнили за това и се изненадаха, че се озовах в Народно събрание. Всъщност щеше да е по-добре да бях имал всички тези 4 година, с цел да мога да направя доста повече неща, само че уви, шансът се появи чак в този момент ", разказва пътят си към политиката музикантът.
Той показва и своите претекстове: " да се хвърли самоуверено по две аргументи ".
- да оправдае доверието на хората, които са застанали зад него
- да опита макар сложния миг и малко време, да свърши най-много неща в интерес на цялата артистична колегия
" Не мога да обвинявам тези от вас, които не ме поддържат. Слушам деликатно мнението ви и имам вяра, че не е персонално в огромна степен. Но се надявам да разберете, че това въпреки всичко е късмет за всички нас да имаме глас измежду ръководещите и то тъкмо в миг, когато доста от сътрудниците ни са на митингите. Дали в случай че бях един от тях на площада, това щеше да докара до някаква разлика? Дори и да е по този начин, аз не мога да изневеря на себе си и на позицията, която имам от 8 години. И не преставам да съм уверен, че тя ще докара до позитивен резултат за гилдията. Времето ще покаже дали съм прав или бъркам. Във всеки случай, следствията от решенията ми ги претърпявам единствено и само аз ", обръща се към критиците си Калин Вельов.
Той моли своите другари " не пречете и не убивайте ентусиазма на тези, които го имат ".
" Аз не преставам да предизвиквам и поддържам всеки един от нашите хора, който има предпочитание да работи в тази посока. Колкото повече сме, толкоз по-голям е шансът за триумф ", моли към сътрудниците си той.
Но е безапелационен, че няма да толерира език на ненавист и нападателни думи.
" Надявам се да остана другар с всички вас и след този интервал, през който минавам! Но няма да се разсърдя на никого, в случай че реши това да се промени. Защото аз почитам непознатия избор и се надявам всички вие да уважите моя!
" С всeки избор който вършим, нещо е извоювано и нещо е изгубено.`` - Джон Грийн ", приключва с откъс Вельов.
Калин Вельов се закле като народен представител преди броени дни, откакто националният представител от ГЕРБ Джема Грозданова напусна парламентарната група. В началото изглеждаше, че той ще да е народен представител единствено два дни, защото някогашният към този момент финансов министър Владислав Горанов трябваше да се върне в Народното събрание, само че той се отхвърли от депутатската банка, барабанистът я зае - до края на мандата, едвам за няколко месеца.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР