Банско победи с 5:1 Марек в среща от третия кръг

...
Банско победи с 5:1 Марек в среща от третия кръг
Коментари Харесай

Банско вкара пет на Марек

Банско победи с 5:1 Марек в среща от третия кръг от шампионата на Югозападната Трета лига.

В началните минути двата тима си размениха по едно чисто състояние пропуснато от Христо Спасов от домакините и Евгени Гроздин от гостите.В 20-ата минута пристигна и най-спорният миг в мача. Тогава вратарят на Банско Ангел Юсев излезе отвън наказателното си поле и събори откъсващ се футболист на дупничани.

От Марек желаеха червен картон за стража, само че основният съдия подвигна единствено жълт. Домакините поведоха в резултата в 38-ата минута, когато непосредствено от директен свободен удар се разписа Ангел Маджиров. В последната минута на първото полувреме бе отсъдена дузпа за банскалии, която бе превърната в гол от Спасов.

Десет минути след началото на втората част още веднъж Христо Спасов бе изведен самичък против Гоцев и направи 3:0. В 78-ата минута пък Маджиров заби втория си гол непосредствено от фаул за 4:0. Марек върна един гол в 85-ата минута посредством Симеон Ганчев, само че в 88-ата минута Петър Лазаров с хубав шут от 30 метра оформи крайния резултат 5:1.За Банско това бе първа победа в шампионата, само че тимът почиваше във втория кръг. За Марек това е втора поредна загуба. Дупничани имат и едно тъждество в актива си.
Югозападна Трета лига 2 кръг, събота 18 август  Сливнишки воин 1:0краен резулат  Банско
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР