Банско е първият в България, и за сега единствен град,

...
Банско е първият в България, и за сега единствен град,
Коментари Харесай

Депутатите от ВМРО даряват 20 хил. лв. от заплатите си на Банско

Банско е първият в България, и за в този момент единствен град, който беше подложен под карантина и цялостна изолираност. Животът на хората там действително е спрял. Стотици фамилии, хиляди хора са блокирани по домовете си. Голяма част, м.б. над 90% от популацията там, се препитават от хотелите, заведенията за хранене, магазините за сувенири, ски пистите и обвързваните с тях услуги, които са затворени. Това оповестиха от пресцентъра на Вътрешна македонска революционна организация.
Това е и повода Вътрешна македонска революционна организация да обърне особено внимание на града и неговите поданици. Отделената сума е с фокус към възрастните хора и всички останали без работа и приход, които най-спешно се нуждаят от артикули и услуги от първа нужда . Дарението ще бъде предадено на общинските управляващи.
Това не е индивидуален акт и депутатите от Вътрешна македонска революционна организация ще продължат да подаряват средства и консумативи на хората в потребност в страната. Още от първия ден на изключителното състояние младежките структури на Организацията в цялата страна се включиха и в акция за подкрепяне на възрастните хора.
Младежите пазарят и носят храна на песнионери в потребност, с цел да не се излагат на заплаха, излизайки от домовете си.
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 26 март
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР