Банскалии се обединиха около призива на кмета Георги Икономов да

...
Банскалии се обединиха около призива на кмета Георги Икономов да
Коментари Харесай

Банско се обедини, за да спаси живота на 3-годишно момиченце

Банскалии се сплотиха към апела на кмета Георги Икономов да се избави живота на едно 3-годишно ангелче. Мартина Танева била щастливо и нехайно детенце до преди месец, само че при приемането на хапче, то попада в трахеята и изпада в кома.

Мартина е превозена за болница Пирогов,но там не успяли да оказват помощ доста. Родителите разкрили вяра в турска болница. Диагнозата на детето е хидроцефалия, само че турските медици споделят,че има най-малко 80% късмет след интервенцията детето да се оправи.

Интервенцията обаче коства 50 хиляди $. Детето към този момент е в блницата. А кметът на Банско Георги Икономов бързо провежда акция с цел да се съберат парите непостижими за семейството. Общината ще изпрати още в понеделник 10 хиляди лв.. Във фейсбук Икономов прикани банскалии за помощ.

„Уважаеми съграждани, един дребен ангел се нуждае от нашата помощ и съпричастност! На тригодишната Мартина Танева би трябвало да бъде осъществена животоспасяваща интервенция в чужбина! Нека всички дружно да помогнем това прелестно дете да остане сред нас и да се радва на живота. Можете да извършите вашите дарения по сметка BG96BUIB78371039070002, СИбанк, Катерина Костадинова Танева /Юнчова/“. Това написа кметът Икономов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР