Банова се е подложила на ускорена терапия от последователни процедури

...
Банова се е подложила на ускорена терапия от последователни процедури
Коментари Харесай

Няма Да Повярвате До Къде Се Докара Деси Банова, За Да Се Харесва На Росен Плевнелиев! Точи Си Кръв От Вените И

Банова се е подложила на ускорена терапия от поредни процедури в продължение на няколко месеца, с цел да наподобява съвършено за сватбата си с Плевнелиев.

Плазмотерапията, или още „ вампирски “ лифтинг, е новаторски и доста съвременен напоследък способ за изглаждане на бръчки и други белези на стареене. За реализиране на процедурата се взима 10 мл венозна кръв от пациента и се центрофугира, с цел да се отделят кръвните кафези. Полученият артикул е плазма, която се инжектира назад в кръвта. Тя поправя бръчките, изравнява тена на кожата, прави я по-стегната и даже лекува косопад.

Това изяснява и подмладения тип на Деси Банова през последните няколко месеца. Снимки на 38-годишната тв водещата отпреди година потвърждават, че тогава лицето й е било с много повече бръчки. „ Вампирският “ лифтинг е скъпо наслаждение, само че близки до Банова се кълнат, че русокоската сама си заплаща масрафа.

Благоверната на Плевнелиев упорствала тя да си поеме разноските по разкрасителните процедури със заплатата от рубриката „ Истории на триумфа ” по Нова тв.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР