Банкова бе назначена в Митници“ преди по-малко от три месеца.

...
Банкова бе назначена в Митници“ преди по-малко от три месеца.
Коментари Харесай

Безлов за акцията в Агенция Митници: Случилото се вчера е безпр...

„ Банкова бе назначена в „ Митници “ преди по-малко от три месеца. Няма толкоз насъбран опит. Показателно е 2023 година - какъв беше държавният бюджет, по-специално в частта „ Митници “. Самият бюджет не се извършва откъм мита и митнически такси на 20%. Ако има промени в „ Митниците “, до какво са довели? Какви са резултатите? Защо не бяха оповестени по-рано “, попита от своя страна финансистът Любомир Каримански.

 

По мотив тематиката с непознатите митничари по нашите граници, Каримански съобщи: " Това, което знаем, е от Асен Василев и от няколко дадени през вчерашния ден изявленията. Няма публична информация. Може да има изгода и резултат от това, че ще сменим митничарите на „ Калотина “ и „ Капитан Андреево “ с австрийци и британци. Не знам обаче каква е промяната. Направи ми усещане постановленията на Министерски съвет – утвърждават се спомагателни разноски за 10 млн. лева по бюджета на Министерство на земеделието и храните по отношение на „ Капитан Андреево “ и лабораторията. Ако обществото желае да има вяра на политиците, тези промени би трябвало да се разискват с обществеността. "

 

Безлов добави още: „ Николай Николов – Паскал е доста остаряла фигура. Неговата зона са цигарите. Ако говорите с хора в промишлеността, той е минало. Има преразкази в медиите, публично няма нищо. “

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР