Банков служител е застрелял петима свои колеги в банка в

...
Банков служител е застрелял петима свои колеги в банка в
Коментари Харесай

Изтече видео от страшната стрелба в банка в САЩ

Банков чиновник е прострелял петима свои сътрудници в банка в Луисвил, Кентъки и излъчил нападението в Инстаграм при вчерашната пукотевица в Съединени американски щати, заяви полицията.

Жертвите са били на възраст сред 40 и 64 години.

Ранените са деветима души, а не шестима, както беше обявено в началото. Сред тях е полицай-новобранец, който е приключил работа единствено преди две седмици. 26-годишният Никълъс Уилт е бил прострелян в главата и е в сериозно положение след мозъчна интервенция.

Полицията се е отзовала в границите на три минути и е простреляла смъртоносно нападателя при замяна на изстрели.

Стрелбата е станала в Старата национална банка в центъра на града през вчерашния ден към 08:30 ч. локално време.

Калеб Гудлет споделя пред локалните медии, че брачната половинка му, служителка в банката, се заключила в трезора, когато почнало нападението. Други очевидци разказват, че са видели престрелката сред служителите на реда и самотния нападател.

Губернаторът на щата Кентъки Анди Бешир съобщи, че измежду жертвите е и неговият " необикновен другар " Томи Елиът, старши вицепрезидент в банката.

" Томи Елиът ми оказа помощ да изградя юридическата си кариера, оказа помощ ми да стана губернатор, даде ми препоръки по какъв начин да бъда добър татко ", сподели Бешир.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР