БАНКОК (AP) — Китайският автомобилен производител BYD заяви в петък,

...
БАНКОК (AP) — Китайският автомобилен производител BYD заяви в петък,
Коментари Харесай

Китайският автомобилен производител BYD планира нов завод за електромобили в Унгария като част от бързото си глобално разрастване

БАНКОК (AP) — Китайският авто производител BYD съобщи в петък, че възнамерява да построи нов цех за електрически транспортни средства в Унгария, първата му фабрика за коли в Европа, като част от бързата си световна агресия.

Унгария ще бъде центърът на европейските й интервенции, сподели BYD в известие в своя акаунт в обществените медии Weibo.

BYD, основана в южния китайски град Шенжен, съобщи, че възнамерява да сътвори хиляди работни места в основаването на „ локална зелена екосистема “ за произвеждане на своите електрически транспортни средства. Фабриката ще разполага с усъвършенствана индустриална линия и ще бъде издигната на стадии, се споделя в известието, без да се дават детайлности за размера на парите, които ще бъдат вложени.

BYD е измежду производителите на електрически автомобили, които навлизат бързо в Европа, до степента, в която европейските регулатори започнаха следствие на поддръжката на китайското държавно управление за промишлеността. Компанията, чието име значи „ Build Y...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР