БАНКОК (АП) — Бързата и безопасна евакуация на самолет на

...
БАНКОК (АП) — Бързата и безопасна евакуация на самолет на
Коментари Харесай

Успешната евакуация от горящия самолет на Japan Airlines подчертава упоритата отдаденост на безопасността

БАНКОК (АП) — Бързата и безвредна евакуация на аероплан на Japan Airlines, който се възпламени, откакто се удари в аероплан на бреговата защита, до момента в който кацаше във вторник в Ханеда в Токио летище отразява упоритата отдаденост на сигурността и образованието на самолетната компания и тежкия опит от минали бедствия.

JAL сътвори Център за поощряване на сигурността на летището през 2006 година, с цел да отрази поуките, научени от злополуката на 12 август 1985 година на полет 123 в планина северно от Токио. Това беше най-лошата злополука с индивидуален аероплан в света, убивайки 520 души и единствено четирима оживели. Служителите на JAL поддържат мемориал на мястото в Otsuka Ridge и новите чиновници се изкачват до него, с цел да отдадат почитта си.

„ Пред лицето на болката и скръбта на опечалените фамилии и публичното съмнение в сигурността на самолетните компании, ние обещахме, че в никакъв случай повече няма да позволим подобен драматичен случай да се случи “, споделя самолетната компания на уеб страницата си.

Само 17 души...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР