Банката се интересува от проекти на стойност над 50 млн.

...
Банката се интересува от проекти на стойност над 50 млн.
Коментари Харесай

Най голямата банка в света идва у нас за проучване на проекти за инвестиции

Банката се интересува от планове на стойност над 50 млн. евро

Представители на инструмента SINO - CEEF Capital, към най-голямата банка в света – китайската ICBC и отговарящ за вложенията в границите на самодейността 16+1, ще бъдат на посещаване в България за изследване на планове с капацитет за вложение. Това става след покана от заместник-министъра на стопанската система Александър Манолев към Шимон Островски, шеф в ICBC и ръководител на инструмента SINO. Двамата разговаряха във Варшава.

България е една от страните, в които нямаме осъществени огромни планове и имаме интерес за разширение активността си в този район, означи Шимон Островски. По думите му банката се интересува от планове на стойност над 50 млн. евро и е подготвена и да влага и в инфраструктурата на страната. Заместник-министър Манолев акцентира, че в България има редица вложители, които възнамеряват нова или уголемяват съществуващата си интервенции и сходно вложение може да има значимо значение за ускорение на желанията им. Той акцентира, че сега в страната се осъществят и редица значими инфраструктурни планове, за които също може да се разиска стратегическо партньорство. " Страната ни е политически постоянна, като макроикономическите ни резултати означават стабилно нарастване, а растежът на Брутният вътрешен продукт е над междинния за Европейски Съюз ", сподели Александър Манолев. Той акцентира, че с помощта на тези резултати се следи повишен инвеститорски интерес, включително и за огромни планове.

Шимон Островски насочи и покана към зам.-министър Манолев да взе участие в срещата на самодейността 16 + 1, която се провежда в Будапеща през ноември т.г.

Индустриалната и комерсиална банка на Китай (ICBC) е най-голямата в света банка в класацията по пазарна капитализация, депозит на клиенти, облага и стойност на марката. Банката дава всеобхватни финансови артикули и услуги на 5.77 милиона корпоративни клиенти и 520 милиона персонални банкови клиенти по силата на дистрибуторската мрежа, състояща се от 16,939 локални институции, 412 задгранични институции и над 1,608 кореспондентски банки по света, както и посредством електронното банкиране.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР