Бандит, който намушка служител на Costa Coffee няколко пъти в

...
Бандит, който намушка служител на Costa Coffee няколко пъти в
Коментари Харесай

Бандит намушка служител на Costa Coffee 12 пъти в главата, след като му беше отказано зарядно за вейп

Бандит, който намушка чиновник на Costa Coffee няколко пъти в главата поради спор за неговия вейп, беше вкаран в пандиза.

31-годишният Дарън Лейкън взел пакет ножове от Паундланд, преди да намушка уплашения служащ дванадесет пъти в кафенето в Белпър, Дарбишир. Съдът разбра, че той е отишъл да употребява тоалетната и е изискал да зареди електронната си цигара, до момента в който си потегля. Но тогава му споделиха, че това е срещу разпоредбите на магазина. Той избухна с псувни и отиде до близкия хотел The Lion, където посети бара, взе бутилка вино и я изля върху бюро и компютър. Лейкън дръпна хотелски служащ на пода и стартира да го удря.

Друг член на личния състав им счупи ръката, до момента в който се опитваха да се намесят. След като открадна пакета с остриета, Лакен отиде при Коста и предприе рискова офанзива, намушквайки жертвата в главата и ръцете. Колеги и клиенти оказват първа помощ, до момента в който на 16 септември предходната година идват службите за незабавна помощ, с цел да го откарат в болница.

В...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР