Bandai Namco и FromSoftware представиха първи трейлър към Elden Ring:

...
Bandai Namco и FromSoftware представиха първи трейлър към Elden Ring:
Коментари Харесай

Стана ясна датата на излизане на Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Bandai Namco и FromSoftware показаха първи филмов откъс към Elden Ring: Shadow of the Erdtree, огромното допълнение към известната игра. Заедно с това стана ясна и датата на излизане на експанжъна: 21.06.2024. Elden Ring: Shadow of the Erdtree излиза, както за предходното, по този начин и за сегашното конзолно потомство, както и за Windows.

Историята ви води на едно пътешестване към Земята на сенките, където сте наставляван от Емпириън Микела. Земята на сенките се явява друга зона от Земите посред. С Shadow of the Erdtree получавате опцията да пътувате свободно през големите му карти, изпадате в разнообразни рискови обстановки и бродите из новите тъмници. Видеото нагоре ни показва голям брой борби и истински босове на фона на епична музика и мрачната среда, присъща за играта.

Междувременно Bandai Namco разкриха и нови специфични издания. Като да вземем за пример Elden Ring: Shadow of the Erdtree Edition, включващо главната игра и експанжъна. Изданието идва в цифрова форма за лични компютри и във физически формат и цифрово за конзоли. Ще бъде препоръчан и първокласен вид на изданието, който включва цифрови илюстровани книги и саундтрака на играта. Предвидено е също по този начин специфичното издание на Elden Ring: Shadow of the Erdtree за колекционери. То обаче ще е налично единствено за Съединени американски щати и Канада.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР