Банда за грабежи, част от която бе заловена вчера, е

...
Банда за грабежи, част от която бе заловена вчера, е
Коментари Харесай

Банда обрала апартамента на Петър Хубчев

Банда за грабежи, част от която бе хваната през вчерашния ден, е протегнала ръка на жилището на някогашния футболист и сегашен треньор на националния ни тим по футбол Петър Хубчев, заяви БЛИЦ. Вчера в столичния квартал „ Люлин” мощна тайфа за грабежи извърши грабеж на магазин.

Тримата апаши нахлули в супермаркета, въоръжени с железни пръти и са заплашили чиновниците. Избили са касата на магазина по позната скица и са я изхвърлили през прозореца и са си плюли на петите.

След обиски в домовете на Стоян Янакиев - Дългия, Николай Илиев - Понти и Красимир Пешев - Мраморския са открити движимости от удара против някогашния бранител. Наглите апаши даже свили екипа от международното състезание в Съединени американски щати през 1994-а година.

Освен скъпия спомен от бронзовите медали в Съединени американски щати, бандата отмъкнала пари и техника . Обирът е станал преди към 3 седмици в апартамент на Хубчев до " Мол България ".

Министерство на вътрешните работи търси Красимир Пешев с прякор Мраморския, който при вчерашния екшън е оказал гневна опозиция при задържането, ранил е единия от служителите на реда и е съумял да избяга. /Марица.бг
тагове тайфа апартамент петър хубчев
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР