Банда от шестима мъже, сред които и двама бивши служители

...
Банда от шестима мъже, сред които и двама бивши служители
Коментари Харесай

Луксозни маркови стоки за $6 млн. откраднаха от летище Кенеди в Ню Йорк

Банда от шестима мъже, измежду които и двама някогашни чиновници на летището, са упрекнати за кражба на дизайнерски артикули за повече от 6 милиона $ от летище " Джон Ф. Кенеди ". Сред стоките са чанти и бижута на " Шанел ", както и първокласни произведения на други марки. Крадците употребявали тракторни ремаркета в поредност от комплицирани кражби на летището в течени на тази година, оповестиха прокурори, представени от NBCN.
Двамата първоначални обвинени, разпознати като 33-годишният Дейвид Лакарриере и 43-годишният Гари Макъртур, са водачи на камиони, които и се твърди, че са употребявали своите " вътрешни знания ", с цел да координират грабежите. Портмонета, слънчеви очила, маратонки и облекла на „ Гучи “, както и чанти „ Прада “, конфекция и аксесоари са измежду плячката, за която се твърди, че са се „ изпарили “ от летището от януари.
 На летището в Солун ще тестват за COVID-19 против 70 евро На летището в Солун ще тестват за COVID-19 против 70 евро
Пътниците, които идват или отпътуват от летището в Солун, както и всички заинтригувани жители, от 21 август ще имат опция н...
Според обвиняването Лакариере е отишъл в приемащата работа на вносител на въздушни товари на 31 януари и е посочил фалшифициран документ за пратка на „ Прада “. Той и Макъртур, за които се твърди, че са поискали съдействието на други двама, по-късно са натоварили четири палети артикули „ Прада “ върху тракторно ремарке и са потеглили, сподели прокурорът. Само от това ужилване са поставили ръка на чанти, облекла и аксесоари на „ Прада “ за към 804 000.
Камионът, употребен в обира, е открит няколко дни по-късно, само че празен - и вътрешността е била облята с белина.
Предполага се, че в настрана плячкосване на на летището на 17 май. Един от тях се показал за водач на камион, а различен показва различен подправен документ - и групата се отдръпва с пет товарни палети, съдържащи хиляди предмети на „ Шанел “ и „ Гучи “ на стойност повече от 4,4 милиона $.
Според прокурорите през юни полицията е проследила членовете на бандата до неработещ салон за хубост, който съгласно тях е бил употребен като склад за откраднатите артикули. Когато ченгетата получиха заповед за претършуване, те прекъснали продажба на открадната дизайнерска стока за повече от 300 000 $. По време на служителите на реда разкрили над 3000 продукта на „ Гучи “ и над 1000 продукта на „ Шанел “на стойност към 2,5 милиона $ или повече.
 Руски милиардер изгоря със артикули за половин милион евро в Париж Руски милиардер изгоря със артикули за половин милион евро в Париж
Крадци в Париж се с добиха с над 500 000 евро в кожуси, бижута, чанти и други първокласни артикули, откакто проникнаха в дома на съветския благ...
Четирима мъже, в това число Лакарриере и Макъртур, са в ареста по хипотетичната скица, а други двама съзаклятници към момента се търсят. Двамата хипотетични ръководители са изправени пред до 25 години затвор, в случай че бъдат наказани.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР