Банда BМХ, с които Кали от години твори и радва

...
Банда BМХ, с които Кали от години твори и радва
Коментари Харесай

Кали с нов китарист

Банда BМХ, с които Кали от години твори и радва публиката по време на участия, притегли виртуоза на китарата Теодор Грозданов.



Теодор Грозданов е роден през 1991 година в град Етрополе. Започва да свири на китара на 14. Първият му преподавател е известният китарен възпитател и реализатор Симеон Симов.След като приключва междинното си обучение в Национална Финансово-Стопанска Гимназия е признат в Национална Музикална Академия “Проф. Панчо Владигеров “, където учи класическа китара при Росен Балкански. Занимава се с дейна преподавателска и изпълнителска активност. Участник е в редица медународни китарни фестивали. Още в студентските си години стартира да се занимава и с преподавателска активност. Негови възпитаници са носители на награди от национални и интернационалните състезания. Паралелно с преподаването, Теодор се занимава и с дейна концертна активност. Работи с известни български артисти и музиканти в разнообразни стилове в областа на изкуството.

През 2016 основава Софийска китарна школа, където е шеф и основен преподавател. Към момента в нея се образоват над 40 деца. Теодор Грозданов и сътрудника му Тошо Димитров са основатели и уредници на Sofia Guitar Festival, фестивал с конкурсен и концертен темперамент, събиращ реализатори и актьори от целия свят, в региона на класическата китара. По настоящем Теодор Грозданов е и преподавател по музика в 58 ОУ " Сергей Румянцев "

Вече в цялостен състав, Кали и нейните музиканти, работят в студиото на цялостни обороти. След епичния триумф, който триезичния сингъл с присъединяване на Александра Панайотова - „ ШантавУ “ провокира, бандата работи върху нова ария и репертоар. През есента ги чакат голям брой срещи с публиката. В някои от участията ще се включи и Александра Панайотова. Двете певици се срещат около френската версия на паметната ария на Кали 4-4-2, изпълнена от нашумялата ТикТок сензация - Алекс Панайотова. Родената в България французойка взриви мрежата с кавъри на поп-фолк шлагери на френски. Едно от най-успешните осъществявания на момичето, което трогна френските сърца, изпълнявайки български фолклор от балкона на жилището си при започване на пандемичната 2020, е точно супер-хита на Кали  4-4-2. Фенове го изпращат на Кали и с помощта на това тя открива и се свързва с надарената участничка от „ България търси гений “ 2016-а. Така двете изпълнителки поставят началото на поредност от нови планове, първият от които е „ ШантавУ “. Песните са в стила на Калиграф, планът, с който Кали постави началото на своя болкан латин джаз интервал в своята кариера.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР