Банан, вафла, солети, може би и кисело мляко. Това със

...
Банан, вафла, солети, може би и кисело мляко. Това със
Коментари Харесай

Странни бъркочи, козе мляко и плацента: Чудатите храни, които звездите консумират

Банан, вафла, солети, може би и кисело мляко. Това сигурно са измежду най-популярните неща, които хапваме сред храненията ни. Тях не ги считаме за нещо кой знае какъв брой значимо, само че пък без тях мъчно бихме изкарали деня. 

Е, и холивудските звезди имат някои храни, които употребяват апропо, само че пък за тях те са извънредно значими, колкото и странни да са. Ето защо приказваме:

Виж още: Лизо шокира с транспарантна рокля на празненство и потвърди за следващ път, че не ѝ пука

Йоланда Хадид

Майката на Джиджи Хадид е споделяла в изявление, че всеки ден пие най-малко по чаша топло козе мляко, което овкусява с кардамон и мед. По думите ѝ това ѝ дава страховит старт на следобедните обвързване, а и напитката е лесна за храносмилане.

Виж още: Деми Ловато желае да ви каже нещо: За извънземните е обидно, че ги назоваваме по този начин! 

Кортни Кардашиян

Реалити звездата от години приказва за това какъв брой е значимо всяка жена да изяде плацентата си след раждането на детето си. Всъщност тя прави тъкмо това. Нещо повече - нейната плацента е направена във формата на капсули и откровено тъжи, че все по-близо идва денят, в който хапчетата ще свършат.

Граймс

Още когато прочетохте името ѝ, знаехте, че ще е нещо доста необичайно, нали? Е, певицата има собствен личен специалитет. Тя комбинира веган майонеза, пикантен сос, нарязана целина, домати, спанак и кускус. Нарича ястието " слъдж ".

Виж още: Това ли е новата световна двойка? Крис Евънс и Селена Гомес хванати в крачка

Гуинет Полтроу

Е, това не е тъкмо ядене, само че пък е забъркан хранителен артикул. Актрисата е разкривала в изявление, че всяка заран тя мие устата си с кокосово масло. По думите ѝ по този начин се убиват неприятните бактерии в устата. 

Джесика Бийл

Много хора (особено мъже) обичат да пийват по нещо под душа. Е, Джесика Бийл се храни. И не си представяйте нещо дребно, а напълно пълноразмерно ядене. 

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР