БАЛТИМОР -- Търсенето на тела беше спряно в сряда, тъй

...
БАЛТИМОР -- Търсенето на тела беше спряно в сряда, тъй
Коментари Харесай

Усилията за издирване бяха спряни след 2 тела, открити при срутването на моста в Балтимор, фокусът се насочва към разчистването на отломки

БАЛТИМОР -- Търсенето на тела беше спряно в сряда, защото вниманието беше ориентирано към разчистването на отломките от смъртоносното сриване на моста Франсис Скот Кий и наново отваряне на пристанището на Балтимор.

Телата на двама строителни служащи бяха извадени от потънал камион в сряда. Четирима души остават в неопределеност и се считат за мъртви, само че водолазите към този момент не могат да работят към разрушените парчета на моста, които са обвили потопените транспортни средства, споделиха публични лица.

Пролетът е бил ударен от товарен транспортен съд, който е изгубил ток малко по-късно напусна пристанището на Балтимор рано сутринта във вторник.

деветото най-натоварено в Съединените щати, съгласно данни от преброяването, и обработи над 80 милиарда $ внос-износ предходната година, най-вече от 20 години. Освен това е дом на круизните линии Royal Caribbean, Carnival и Norwegian.

Директно пристанището поддържа 15 300 работни места, до момента в който други 140 000 в региона са свързани с кей...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР