БАЛТИМОР (AP) — Тейлър Суифт кръшна Травис Келс и го

...
БАЛТИМОР (AP) — Тейлър Суифт кръшна Травис Келс и го
Коментари Харесай

Тейлър Суифт поздравява с целувка Травис Келси, който се насочва към Super Bowl, след като Chiefs спечелиха мача за титлата на AFC

БАЛТИМОР (AP) — Тейлър Суифт кръшна Травис Келс и го прегърна с огромна прегръдка, откакто той и Канзас City Chiefs победиха Baltimore Ravens, с цел да се класират за Super Bowl, а по-късно двете стиснати устни с поглаждане, забелязани в целия футболен свят.

Запечатана с целувка, Суифт в този момент може да е Лас Вегас, който би трябвало да приветства гаджето й, до момента в който той и Шефовете търсят поредни трофеи.... „ Готови ли сте за това “?

Суифт, съвсем несъмнено най-голямата звезда на планетата, чийто романс с Kelce се трансформира в една от забележителните истории през този сезон на NFL, беше в центъра и в центъра на 17-те на Chiefs 10 победа в мача за шампионата на AFC и тяхното празнуване по-късно.

Преди да одобри трофея на Ламар Хънт за четвърти път от пет години, треньорът Анди Рийд, застанал на сцената, откри Суифт в тълпата и я уточни. Суифт уточни обратно.

СВЪРЗАНИ ИСТОРИИ

Тя и Kelce се разхождаха ръка за ръка към терена по-късно, дълго откакто доста от съотборниците м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР