БАЛТИМОР (AP) — Ламар Джаксън хвърли два паса за тъчдаун

...
БАЛТИМОР (AP) — Ламар Джаксън хвърли два паса за тъчдаун
Коментари Харесай

Ламар Джаксън и Рейвънс се отдръпнаха през второто полувреме, за да победят тексасци с 34-10 и да стигнат до мача за титлата на АФК

БАЛТИМОР (AP) — Ламар Джаксън хвърли два паса за тъчдаун и бяга за два гола, а Балтимор Рейвънс се отдръпнаха през второто полувреме за победа с 34-10 над Хюстън Тексас в събота, с цел да се класира за шампионата на AFC.

В един от най-продуктивните си натоварени дни през сезона Джаксън оказа помощ на Рейвънс (14- 4) поемете контрола през третата четвърт, откакто тимовете влязоха в полувремето тъждество при 10.

Неговото тичане от 15 ярда изведе Балтимор напред, с цел да остане. Въпреки че Си Джей Страуд имаше солидно, умерено първо полувреме за Хюстън, тексасците (11-8) в последна сметка не съумяха да трансфорат задоволително обещаващи удари в точки против впечатляващата отбрана на Рейвънс.

Сега Балтимор ще бъде хазаин на мача за купата на AFC за първи път от януари 1971 година, когато Колтс победиха Оукланд Рейдърс по пътя си към шампионата на Супербоул. Гарваните ще играят в този полуфинален кръг за пети път от идването си в Балтимор. Те ще се изправят против спечелилия от мача...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР