БАЛТИМОР – Заместник-началник на Министерството на отбраната и още един

...
БАЛТИМОР – Заместник-началник на Министерството на отбраната и още един
Коментари Харесай

Мъжете на Ан Аръндел, включително заместник-шефа на Министерството на отбраната, обвинени в подпомагане на група за кучешки боеве

БАЛТИМОР – Заместник-началник на Министерството на защитата и още един мъж бяха упрекнати в подкрепяне на група за кучешки боеве в окръг Ан Аръндел.

Фредерик Дъглас Мурфийлд, заместник-главен информативен шеф за командването, контрола и връзките към кабинета на министъра на защитата. от Арнолд и Марио Деймън Флайт от Глен Бърни са упрекнати в разпространение и поощряване на инициативи за битка с животни.

Беше им подредено да бъдат освободени в очакване на процеса под надзора на службите за досъдебно произвеждане на Съединени американски щати.

Според клетвената декларация, подадена в поддръжка на жалбата, Мурфийлд и Флайт са употребявали приложение за криптирани известия, с цел да комуникирайте с хора в Съединените щати, с цел да обсъдите кучешките боеве    

 Moorefield употребява името „ Geehad Kennels “, а Flythe употребява името „ Razor Sharp Kennels “, с цел да разпознава съответните си кучешки боеве.

Например, както е разказано в детайли в клетвената декларация, Мурфийлд, Флайт и техните сътрудници са употребявали приложението за криптирани известия, с цел да обсъдят по какъв начин да образоват кучета за противозаконни кучешки боеве, да обменят видеоклипове за кучешки боеве и да провеждат и координират кучешки боеве.

p>

Мурфийлд и Флайт също разискаха залагането на кучешки боеве, разискаха кучета, умрели вследствие на кучешки боеве, и разпространиха медийни известия за кучешки бойци, които са били хванати от правоприлагащите органи, съгласно Министерството на правораздаването.

 Както се твърди в допълнение в клетвената декларация, Мурфийлд и други също са разискали по какъв начин да прикрият държанието си от правоприлагащите органи

На 6 септември чиновниците на правоприлагащите органи извършиха заповеди за обиск в резиденциите на Мурфийлд и Флайт в Мериленд.

След осъществяването на тези заповеди 12 кучета бяха възобновени и конфискувани от федералното държавно управление.

Правоохранителните органи откриха също по този начин ветеринарни стероиди, графици за образование, килим, който изглеждаше оцапан с кръв, и кучешка жилетка с тежести с лепенка с надпис „ Geehad Kennels “. Освен това чиновниците на реда иззеха устройство, състоящо се от електрически щепсел и кабели за свързване, за което се твърди, че клетвената декларация подхожда на устройства, употребявани за екзекутиране на кучета, които губят дуели, съгласно документите.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР