Баловете на абитуриентите под тепетата продължиха и днес. Пред Новотела

...
Баловете на абитуриентите под тепетата продължиха и днес. Пред Новотела
Коментари Харесай

Зрелищно мотошествие изпрати абитуриент от Пловдив на бала му

Баловете на зрелостниците под тепетата продължиха и през днешния ден. Пред Новотела се събраха завършващи от Хуманитарната гимназия „ Св. Св. Кирил и Методий”, както и от Професионална гимназия по архитектура, строителство и геодезия „ Арх. Камен Петков “.

Със зрелищно шествие и плач на мотори дойде един от зрелостниците на строителната гимназия. Атанас Колев, съпроводен от още 10 мотора, притегли вниманието на многочислените зрелостници и техните близки с шумно и впечатляващо мото шоу, което прикова погледите на всички.

Пред TrafficNews зрелостникът си пожела най-много да бъде здрав и добави, че останалото ще го реализира с хъс и предпочитание.





Друг дванадесетокласник пък показа извънредно ексцентрична визия, като дойде гримиран като известния комикс воин - Жокера, още веднъж яхнал мотор.



Внимание с появяването си притегли и зрелостник, който бе превозен от бетон помпа. Завършващите още веднъж демонстрираха разнообразни и забавни визии, като мъжката част от тях бе заложила на изчистени костюми в тъмната гама, а като наклонност измежду дамите все по-често се следи избора на по-къси рокли.



Ето по какъв начин изглеждаха зрелостниците пред Новотела през днешния ден:



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР